Donderdag 07 December 2017

donderdag07.12
Nederland, Amsterdam - Paradiso - Muziek
Zitakula - concert
Donderdag 07 December 2017 21:00

Na twee drukke jaren toerend langs vele festivals is Zitakula terug in hun thuisstad Amsterdam om hun officiële debuutplaat te presenteren. Met de Brusselse zangeres Sandy Miessi Bakomi heeft de band een nieuw gezicht en een nieuwe stem. Sandy's Congolese roots sluiten naadloos aan bij Zitakula's mix van West-Afrikaanse funk, soul en psychedelische rock. Hypnotiserende afrobeat, harde raps en beukende blazers worden afgewisseld met sferische Mali-blues en Caribische merengue beats.

paradiso

donderdag07.12
Nederland, Amsterdam - Paradiso - Muziek
concert Témé Tan (Congo, Kinshasa)
Donderdag 07 December 2017 22:00

Témé Tan (Tanguy Haesevoets) werd geboren in Kinshasa en verkaste al op vroege leeftijd naar België. Hier begon hij te experimenten met zijn stem, Afrikaanse ritmes en elektronische beats. Een vrolijke Brusselaar met Afrikaanse roots en een gigantische gunfactor, druk in de weer met drumcomputers en loop-stations, maar vooral: een wervelende live-show met soul, hiphop, Latijns-Afrikaanse vibes en ijzersterke elektronische beats. In oktober wordt het debuutalbum verwacht.

paradiso

van wo06.12
t/m za13.01
Nederland, - Nederland - Muziek
South African Road Trip - Celebrating Life

Feestelijke uitbundigheid en intieme songs. Ga tijdens de koude wintermaanden in anderhalf uur op reis langs de Westkaap van Zuid-Afrika. Het Khayelitsha United Mambazo Choir en Xhosa-zangeressen Lungiswa Plaatjies en Nomapostile Nyiki nemen je, samen met de Afrikaanse rapper Jitsvinger, mee naar het meest westelijke deel van Zuid Afrika. De rijkdom aan talen, hun culturen en (kerst)tradities in deze regio staat centraal in South African Road Trip - Celebrating Life. De cast wordt begeleid door multi-instrumentalist Dionys Breukers en een prachtig podiumbreed videodecor. Hierop zullen beelden vertoond worden die speciaal voor deze voorstelling op de Westkaap gefilmd zijn.

bostheaterproducties speellijst sa-roadtrip