Donderdag 02 Juli 2020

van do25.06
t/m do02.07
Nederland, Amsterdam - Zuid-Afrikahuis - Film
Die Stropers op Filmavond Zuid-AfrikaHuis
Van Donderdag 25 Juni 2020 -  18:30
t/m Donderdag 02 Juli 2020 - 21:30

De film is Afrikaans gesproken met Engelse ondertiteling. Uw kaartje/aanmelding is inclusief één consumptie. Om de 1.5 meter afstand tussen bezoekers te waarborgen zijn er 6 plekken beschikbaar.
Zuid-Afrika, Vrijstaat, bastion van een geïsoleerde witte gemeenschap, de Afrikaners. In deze landelijke en conservatieve wereld waar kracht en mannelijkheid de sleutelwoorden zijn, is Janno een aparte jongen, broos en gereserveerd. Op een dag neemt zijn moeder, een vurig christen, Pieter mee naar huis, een wees van de straat die ze heeft besloten te redden, en vraagt Janno hem als een broer te accepteren. De twee jongens engageren zich in een strijd om macht, erfenis en ouderlijke liefde.

zuidafrikahuis 2 juli

van do02.07
t/m wo19.08
Nederland, - Nederland - Film
documentaire: Elephants Up Close (2019)

Documentaire over de levens van de grootste zoogdieren op aarde: olifanten. Olifanten zijn gevoelig, behulpzaam en zachtaardig, maar hoe vinden zij feilloos waterbronnen? Hoe communiceren ze met elkaar? En waarom verzamelen honderden olifanten zich tegelijk op sommige plaatsen? De Afrikaanse olifanten zijn veel intelligenter dan dat we ooit dachten. Wat weten we eigenlijk echt van hen?

filmladder