Zondag 15 Juli 2018

zondag15.07
Nederland, Den Haag - Zuiderpark - Evenement
Africa in the Park - Jubileumeditie

Het tienjarig bestaan van THAF wordt op 15 juli groots gevierd in het Haagse Zuiderpark Theater en omgeving. Het festival beleefde hier vorig jaar een van zijn meest succesvolle edities. Met dit jaar onder meer op het hoofdpodium de legendarische Refugee All Stars (Sierra Leone), de Ghanese superster Wiyaala (Ghana), de succesvolle Kameroens-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie, de swingende formatie Tabanka uit Cabo Verde, percussie-meester Oke Sene (Senegal) en de gedreven reggae-sound van SoulDia uit Senegal en Amartey, gerust hart een fakkeldrager van de AfroPop-sound in Nederland te noemen.

African Talent Stage

Tijdens de afgelopen negen edities van het The Hague African Festivals hebben veel Haagse amateurgroepen de kans gekrege om zich te laten zien aan een groter publiek. In de afgelopen jaren zijn contacten opgebouwd met diverse amateurbands en andere talenten die een podium zoeken om zich te presenteren.

Afrikaanse markt

Tijdens de 10e editie van The Hague African Festival is er een nog ruimer aanbod van Afrikaanse kunst, sieraden, kleding en nog veel meer. Ga lekker struinen langs de vele marktkramen.

Kinderdorp

Ook het Kinderdorp is weer van de partij. Daar kunnen de allerkleinsten weer volop genieten van verschillende op Afrika gerelateerde activiteiten.

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Ga naar: Website: www.thehagueafricanfestival.com, Facebook: @thehagueafricanfestival,Twitter: @africanfestival.