Vrijdag 04 Maart 2022

vrijdag04.03
Nederland, Amsterdam - Paradiso - Muziek
Afrolosjes
Vrijdag 04 Maart 2022 23:59

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee: 1. Je ticket voor dit programma.  2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.  3. Een geldig identiteitsbewijs.
Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.
Afrolosjes is al meer dan 7 jaar het toonaangevende afro event in Amsterdam en maakt nu van Paradiso haar thuisbasis. Begonnen als collectief uit de Bijlmer groeiden ze snel door naar hostings op festivals als Amsterdam Open Air, Appelsap, Vunzige Deuntjes en brachten ze hun formule verder het land in. Ingrediënten van deze formule? Een avond vol nieuwe afro tunes en oude bangers, begeleid door het Afrolosjes MC trio.

paradiso