Tentoonstelling “10 Jaar The Hague African Festival”

Van Maandag 02 Juli 2018
t/m Maandag 16 Juli 2018
thafatrium.jpg

Om nog meer aspecten van de rijke cultuur van Afrika te kunnen laten zien en het festival een belangrijke plek op de kaart te geven, wil Sankofa in 2018 meer bieden dan het festival alleen.

Tijdens het nu tienjarige bestaan van The Hague African Festival zijn er veel onvergetelijke momenten geweest. Veel van de muzikale momenten met bijzondere optredens van nationale en internationale artiesten, woonachtig in Nederland maar vooral overgevlogen uit het kleurrijke Afrikaanse continent. Via de grote expositie 10 jaar The Hague African Festival, die samen met Stichting Topaze georganiseerd wordt, krijgen we een terugblik op de achterliggende tien jaar. Geniet van de rijke cultuur van Afrika en haal veel herinneringen op in het Atrium van het Haagse Stadhuis.

De exposite zal bestaan uit 3 onderdelen:

  1. Een fototentoonstelling met prachtige beelden van de afgelopen 10 jaar THAF door onze vaste fotograaf Anneke Ruis. Highlights van muziekanten, publiek en sfeerfoto’s,
  2. Een overzicht van alle publicaties en promotie materialen (Look & Feel) van de afgelopen 10 jaar (Posters, flylers en merchandise)
  3. Een overzicht van de tentoonstellingen die in de afgelopen 4 jaar, in samenwerking met Stichting Topaze, in het Atrium hebben gestaan. De thema’s waren altijd verbonden met Afrika, zoals “Celebrating African Heroes”.

Maandag 02 juli wordt de tentoonstelling geopend met een receptie.

Partners: Stichting Topaze

Curator: Lawrence Kwakye

Locatie Atrium Stadhuis
Spuuiplein 70
Den Haag
2511
Nederland
http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Atrium-de-huiskamer-van-Den-Haag.htm